Nieuwe collega!!

Vanaf 1 september is Anne-Miek bij ons begonnen als dierenarts landbouwhuisdieren. Misschien kennen jullie haar al, want ze heeft in februari-maart bij ons haar extern onderwijs gelopen. Ze zal ons team voor 4 dagen in de week komen versterken. Hieronder stelt zij zich kort aan jullie voor:

Anne-Miek Timmermans UDN 1500548

Mijn naam is Anne-Miek Timmermans en ben opgegroeid aan de rand van Eindhoven. Ondanks dat ik niet van de boerderij kom, ben ik wel altijd in de weer geweest met beestjes en het buitenleven. Van de hond van de buren, de konijnen in de tuin, de pony bij de boer, tot meehelpen in de stal, ik was er druk mee. Toen ik daarna op de middelbare school met de veearts mee mocht lopen, wist ik zeker dat ik ook dierenarts wilde worden. Met een voorkeur voor de landbouwhuisdieren ben ik gestart aan Diergeneeskunde in Utrecht en daar werd mijn voorkeur nogmaals bevestigd. Na acht jaar genieten van het studentenleven ben ik nu afgestudeerd en klaar om aan het werk te gaan. Nadat ik mijn laatste stage bij Dierenkliniek Deventer heb mogen lopen, raakte ik enthousiast over de mooie omgeving en de gemoedelijke sfeer. Daarom ben ik blij dat ik hier mag komen werken!


(TIP: bewaar deze nieuwsflits bij je 1-op-1 zodat je haar UDN-nummer als (vervangende) dierenarts ook bij de hand hebt)


Met vriendelijke groeten Rick Kempener, Sjoerd Malda, Karin van Heuven-van Kats en Elske van der Mik

Dierenkliniek Deventer
Smeenkhof 12
7429 AX Deventer

Tel. 0570-657000
www.dierenkliniek-deventer.nl