Nieuwsflits Animana

Dierenkliniek Deventer volledig digitaal 

De toekomst is hier! We zijn als Dierenkliniek Deventer vanaf 1 mei 2020 volledig toegetreden tot de wereld van het digitale werken.  We nemen afscheid van pen en doordruk papier, we gaan met laptops op pad in plaats van een blok logboeken. 
Omdat ons ‘oude’ en ‘nieuwe’ administratie systeem niet goed met elkaar kunnen communiceren op het vlak van facturatie zijn de facturen van april nog één keer op papier verzonden, onze excuses voor het ongemak.

Terug naar het digitale werken, wat betekent dit concreet voor u?

  • Allereerst krijgt iedereen een eigen klantportaal. Hier wordt alle relevante informatie voor Qlip controles opgeslagen; denk aan logboekformulieren, visitebrieven, de 1 op 1 relatie en een kopie van uw laatste KoeKompas en KoeAlert. Op deze manier kan er niks verloren gaan en heeft u alle belangrijke informatie op één digitale plek.
  • De komende tijd wordt er door ons achter de schermen hard gewerkt aan nog meer handige zaken. Zo komen de labuitslagen op termijn ook in uw klantportaal, kunnen er via sms, herinneringen worden gestuurd op het moment dat een koe op schema wordt gezet, en nog veel meer. 
  • De bedrijfsbezoeken van uw dierenarts worden direct op het erf of aan de keukentafel ingevoerd. Hierdoor heeft u altijd een digitaal logboekformulier behorende bij de medicijnen die aanwezig zijn op het bedrijf.  Daarnaast zijn uw visiteverslagen ook altijd terug te vinden in het bovengenoemde klantenportaal.
  • Tot slot kunnen onze mailtjes vanuit het nieuwe systeem terecht in uw ‘ongewenste email’. Mocht u na een visite niets ontvangen hebben: controleer dan mapje ‘ongewenste mail’ of ‘spam’.  Mocht dit het geval zijn dan kunt u info@dierenkliniekdeventer.nl toevoegen aan de lijst van betrouwbare afzenders.

Mocht u nog met vragen of onduidelijkheden zitten: we zijn nog altijd bereikbaar op het oude vertrouwde telefoonnummer 0570-657000!

Met vriendelijke groet,

Karin van Heuven-van Kats, Elske van der Mik, Rick Kempener en Sjoerd Malda.

Dierenkliniek Deventer
Smeenkhof 12
7429 AX Deventer

Tel. 0570-657000
www.dierenkliniek-deventer.nl