Contact

Spreekuur landbouwhuisdieren

Voor het maken van een afspraak, het bestellen van medicijnen of het stellen van een vraag kunt u tussen 08.00 en 09.00 uur bellen naar 0570-657000. Indien u buiten deze tijd belt en in het weekend zullen wij een hoger visitetarief moeten rekenen.

(Let op! Het telefoonnummer voor gezelschapsdieren is 0570-653000.)

Wanneer medicijnen voor veeteeltbedrijven worden besteld tijdens het spreekuur zetten wij deze zo snel mogelijk voor u klaar. Indien gewenst en tegen een kleine vergoeding bezorgen wij de medicijnen dezelfde dag nog thuis.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen voor landbouwhuisdieren zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar via het telefoonnummer 0570 – 657000.

Afhankelijk van de aard van de spoedoproep zullen wij ons uiterste best doen om snel ter plaatse hulp te bieden. Mocht u twijfelen of dit inderdaad acuut moet gebeuren dan kunt u ook eerst telefonisch contact vragen met de dienstdoende dierenarts. Wij verzorgen altijd zelf al onze diensten. U wordt voor spoedgevallen dus altijd geholpen door één van de dierenartsen van Dierenkliniek Deventer.

Heeft u een vraag? Gebruik het onderstaande formulier.